12 Aug 2020
23:26:14
AlfaRSS.Info
Всички новини от България и света

Секс куклите - от древността до днес


Въпреки че средностатистическият човек подхожда с леко недоверие към тези играчки, "гумените дами" всъщност имат интересна история, от която научихме куп любопитни факти, пише Sexwell.

Първите подобия на секс кукли се появяват в древни времена, когато хората започнали да правят мраморни скулптури на жени в реални размери. Според поверията галенето на голата им гръд носело здраве и късмет на мъжете - и до ден днешен това се практикува и много статуи са изтъркани точно около гърдите.

През 15-ти век пък моряците на борда на испански и френски кораби си правели кукли от парцали, които наричали "dame de viaje". Използвали ги да убиват скуката и да утоляват физическите си нужди по време на дълги презокеански пътувания. Тази практика се запазила чак до 30-те години на 20-ти век, когато японските и немските кораби също започнали да се сдобиват с парцалени кукли да удовлетворяват моряците.

По време на Втората световна война пък нацистите започнали да произвеждат руси, синеоки секс кукли с големи гърди като подарък за войските. През 80-те години обаче британска компания решава да създаде първият секс робот с примитивни реакции към човешкия глас - и оттогава любопитството в тази сфера не спира да расте.

Вече се правят не само секс кукли на жени, но и на мъже... и други субекти. През 90-те години друга компания създава първата анатомично точна надуваема кукла с формата на овца!

През 21-ви век вече имаме изключително реални и качествени човешки кукли, които задоволяват почти всяко мъжко желание, включително и желанието за любов.  

 
Чети напред
Вниамание: тази препратка може да води към не мобилна версия
Развлечение


m.AlfaRSS.Info е мобилна версия на автоматичния RSS агрегатор на новини
Новините се обновяват на всяка минута.
За контакти:
Новините и снимките принадлежат на техните автори и/или медията, която е предоставила достъп до тях чрез RSS/XML канал.

Page rendered in 0.0338 seconds with 3.37MB memory