13 Aug 2020
00:30:32
AlfaRSS.Info
Всички новини от България и света

Ивана - влюбена и отслабнала - пуска разголени СНИМКИ от морето


Мегазвездата на "Планета " Ивана се носи на крилете на любовта. Видимо отслабналата певица е намерила най-после правилния за нея човек.

View this post on Instagram

Да, усмихвам се, защото всички страхове изчезват, когато те прегърне правилният човек! ❤️ #ivana #music #bulgaria #ravda #emerald #spa #beautiful #summertime #sumermood #swimming #fashionstyle #cocktails #travel #lovemyself

A post shared by IVANA (@ivana_music_bulgaria) on Jul 28, 2020 at 3:22am PDT

Звездата изживява песента си "Като на 17" и без никакъв срам пуска разголени снимки в социалната мрежа. Досега никога не си е позволявала такова нещо, вероятно заради комплекс от излишните килограми, пише show.blitz.bg.

"Да, усмихвам се, защото всички страхове изчезват, когато те прегърне правилният човек", написа Ивана и сподели снимка на бански, на която трудно бихме я разпознали. 

Изпълнителката на "100 патрона" винаги е мечтала да бъде слаба и най-накрая съдбата ѝ се усмихна. Това обаче не се нрави много на голяма част от почитателите, които са категорични, че е изчезнал чара на певицата. "По-добре си беше пухкава. Сега се измени, не прилича на себе си", ругаят в мрежата хейтъри.

Ивана никога не е разкривала кои са гаджетата ѝ. Знае се само за големия син на ръководителите на орк. "Канарите", с който изживяха бурен романс. Ивана бе добре приета от родителите му и дори записаха няколко песни заедно. След това певицата не е показвала нито един мъж в живота си. Ще видим дали сега ще счупи тази традиция.

 
Чети напред
Вниамание: тази препратка може да води към не мобилна версия
Развлечение


m.AlfaRSS.Info е мобилна версия на автоматичния RSS агрегатор на новини
Новините се обновяват на всяка минута.
За контакти:
Новините и снимките принадлежат на техните автори и/или медията, която е предоставила достъп до тях чрез RSS/XML канал.

Page rendered in 25.5951 seconds with 3.38MB memory