07 Aug 2020
00:43:37
AlfaRSS.Info
Всички новини от България и света

Мария удари дъното (ВИДЕО)


Съвсем наскоро поп фолк певицата Мария взе скандалното решение да се откаже от музикалната си кариера. Със сълзи на очите миньончето си каза "сбогом" с нейните почитатели и удави мъката си в алкохол. 

Няколко дни преди това Мария сътвори чудовищен скандал, който най-вероятно лежи в основата на нейното решение, пише сайтът Шоу.блиц.бг. 

В социалните мрежи се завъртя скандално видео, в което Мария пее ужасно фалшиво песен на колежката си Софи Маринова. Това се случило по време на участие на ромския славей в Слънчев бряг, където Мария се забавлявала с приятели. В разгара на купона Софка ѝ подала микрофона и тя започнала да грачи, а всички в заведението си запушили ушите. 

Видео с изпълнението на Мара се появи в социалните мрежи и бе подложено на жестока критика. Много колеги на Мария се присмяха и изявиха категоричната си позиция, че е срам за жанра. Всички се зачудиха как е успяла да съхрани 20-годишна кариера без никакви гласови данни. 

Говори се, че Мария трудно понесла този удар и това я накарало да вземе решението да спре да се занимава с музика. Още повече, че през последните години няма никакви участия и само влага луди пари в проекти без да има възвращаемост. 

Носи се и друг слух, който на нас лично ни се струва по-правдоподобен. Мария е хванала нов богат любовник, който категорично ѝ забранил всякакви светски прояви. Пайнерката била притисната до стената да вземе това трудно решение. "Като я зареже, пак ще почне да прави клипове", съскат нейни колежки от бранша.

 
Чети напред
Вниамание: тази препратка може да води към не мобилна версия
Развлечение


m.AlfaRSS.Info е мобилна версия на автоматичния RSS агрегатор на новини
Новините се обновяват на всяка минута.
За контакти:
Новините и снимките принадлежат на техните автори и/или медията, която е предоставила достъп до тях чрез RSS/XML канал.

Page rendered in 0.0382 seconds with 3.37MB memory